Dé betrouwbare kluspartner...

... voor al uw onderhouds- en verbouw werkzaamheden.


Zoekt u iemand om u te helpen bij het plaatsen van een nieuwe keuken, of het verbouwen van uw badkamer. Moeten er wat kleine klusjes in en om uw huis- of uw bedrijfshuisvesting worden gedaan en heeft u zelf geen tijd om ze uit te voeren. Maar mogelijk ziet u er eenvoudigweg geen gat in om die klus(sen) zelf uit te voeren. Het is ons vak en wij helpen u er graag bij.

Woont u in de regio ’s Hertogenbosch, of heeft u daar een bedrijfshuisvesting en heeft u klusjes die gedaan zou willen hebben, dan kunt op het klusaanvraag formulier uw aanvraag plaatsen.

Heeft u een bedrijf dat regelmatig op verschillende plaatsen in het land werkzaamheden heeft te doen, dan zijn wij met ons landelijke dekkend netwerk van klusseniers uw partner. Op het klusaanvraagformulier kunt u uw vraag aan ons voorleggen. Wij zijn geautoriseerd om die werkzaamheden voor alle Klusseniers in het land te coordineren en nemen omgaand contact met u op.

De Klussenier Cees Kamp
Veenendaal en ’s Hertogenbosch
Tel.: 0318-506881
06-20135200
c.kamp@klussenier.nl


Klusseniers zijn lid van de vereniging van klusbedrijven het VLOK. Hanteren de algemene voorwaarden van die vereniging. Ze zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en kunnen via het VLOK of de vereniging eigen huis gebruik maken van verschillende geschillencommissies.