Beauty 2 You - Afslank Supplimenten (D-line)

Afslank Supplementen (D-line)

Snel en verantwoord afslanken in 3 fasen

Afslanken is vaak niet zozeer een kwestie van minder eten, maar juist van beter eten. D-Line is geen dieet, maar helpt u bij bewust kiezen voor een gezonde voedings- en levensstijl. D-Line is gewoon blijven eten en toch een kilo overgewicht per week kwijtraken.

D-Line kent drie fasen:

Startfase
Intake met persoonlijk begeleider, start verantwoord afslanken, direct al merkbaar resultaat en ontslakken.
Reductiefasen
Intensieve persoonlijke begeleiding, regelmatig wegen en meten, persoonlijk voedingsprogramma, zichtbare resultaten.
Stabiliseringfase
Gewenning aan gezonde levensstijl, u heeft lichamelijk en mentaal flinke vorderingen gemaakt, blijvend resultaat.

Welk afslankpakket past bij U?

D-Line staat voor snel en verantwoord afslanken. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u voor een van beide startpakketten:

Basispakket:

In maximaal 8 weken tot 8 kilo overgewicht blijvend kwijt. Ideaal voor wie matig overgewicht heeft. Ook ter voorbereiding op (zon)vakantie, om snel die leuke kleding weer aan te kunnen, na de feestdagen weer snel in vorm te zijn etc.

Resultaatpakket:

In 12 weken tot 12 kilo overgewicht blijvend kwijt. Ideaal voor wie definitief van flink overgewicht af wil. U gaat obesitas gericht te lijf. Combineer met voldoende bewegen voor het beste resultaat. Tijd voor nieuwe, gezonde levensstijl!

Maak een vliegende start met het juiste pakket.

Snel en verantwoord afslanken met D-Line:

Afslanken met D-Line

Wat houdt D-line in?

Met D-line kunt u afslanken door een normale dagelijkse voeding te combineren met voedingssupplementen. Ze verminderen uw hongergevoel en geven u toch voldoende vitaminen die u dagelijks nodig heeft.

Professionele begeleiding

U kunt onder professionele begeleiding gebruik maken van de benexere met ultrasound en EMS. Speciaal voor de probleemzones en om uw huid en spieren te verstevigen.

Bereik uw ideale gewicht:

Hoe werkt D-line eigenlijk?

Door het uitgebreide voedingsadvies kunt u op een gezonde en verantwoorde manier afslanken.

Beauty2you 8 tot 12 weken plan

Met het 8-12 weken voeding- en bewegingsprogramma valt u op een gezonde manier snel kilo's af, zonder dat u honger lijdt. Dit concept is gebaseerd op een gezond voedingspatroon aangevuld met D-Line voedingssupplementen. Er zijn zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. De ochtend- en middagmaaltijd beperkt u tot koolhydraten, 2x tussendoor zuivel en het avondeten bestaat uit vlees of vis, rijst, pasta of aardappelen, onbeperkt groenten.

Het standaard voedingsprogramma volgt u 8 weken in combinatie met de ultrasound (geluidsgolven) met EMS (spierstimulatie). De aanvulling van D-Line voedingssupplementen is nodig om uw energiepeil omhoog te houden en om te voorkomen dat u in uw spiermassa afneemt. Het is belangrijk voor uw lichaam en gezondheid dat u alleen in vetmassa afneemt. Om dit goed in de gaten te houden, volgt u het programma onder persoonlijke begeleiding waarbij onder andere uw gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) regelmatig wordt gemeten. Het programma wordt in drie weken langzaam afgebouwd, waarmee een jojo-effect wordt voorkomen.

De combinatie van het voedingsprogramma met de ultrasound met EMS, zorgt ervoor dat uw huid niet verslapt, maar strak blijft. Tevens zal de bestrijding van cellulite op deze manier extra effectief zijn. Het programma is makkelijk vol te houden, omdat de D-Line producten er tevens voor zorgen dat u geen hongergevoel hebt en uw energie op peil houdt.

Het Beauty2you 8-12 weken plan staat garant voor een gewichtsverlies van 8 tot 12 kilo!

De werking

Ons voedingsprogramma is samengesteld uit producten die voornamelijk meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel. Het uitgangspunt van het D-Line voedingsprogramma is om de schommelingen van de bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk te beperken. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat u meer gaat eten.

Enkelvoudige koolhydraten veroorzaken deze sterke schommelingen in uw bloedsuikerspiegel. Deze zogenaamde 'snelle suikers', worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel. Het lichaam maakt insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. Daardoor ontstaat er weer een hongermoment. Hoe meer 'snelle suikers' u eet, hoe meer hongermomenten u kent, hoe meer u eet. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot diabetes (suikerziekte), als u te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken.

Snelle suikers (enkelvoudige koolhydraten) zitten in producten met een hoog suikergehalte, zoals koekjes en snoep, maar ook in minder voor de hand liggende producten, zoals: wit stokbrood en watermeloen. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel.

Het voedingsconcept is geen wonder dieet, geen Spartaanse afslankkuur en vooral geen methode waarmee u door de weegschaal wordt geconfronteerd met uw voortgang of afgang.

Om succesvol, blijvend en gezond af te vallen zult u op alle fronten aan de slag moeten. Het is dan fijn om een persoonlijke coach naast u te hebben staan die u begrijpt, u ondersteunt met praktische handvaten, u motiveert en u controleert als dat nodig is. Niet voor niets heeft onderzoek aangetoond dat personen die onder begeleiding afvallen aanmerkelijk succesvoller zijn dan personen die dit doen zonder begeleiding. Daarnaast houden personen die onder begeleiding zijn afgevallen hun gewichtsafname veel beter vast. Het is dus verstandig professionele hulp in te schakelen om samen aan die methode te werken die het beste bij u past!

Maak daarom een afspraak voor een geheel vrijblijvend introductie gesprek!


Logo Proximedia Beauty2you -- Kamelenspoor 242 -- 3605 EN Maarssen -- Telefoon: 0346-284413 -- beauty2you.nl