Beauty 2 You - Contourwrap voor ontslakken en ontgiften van het lichaam

Contourwrap

Maarssen, beauty2you bekend van de ultrasound afslanking, doet nu ook universal contourwrap, voor een nog mooier gevormd lichaam.

Voel het verschil

De universal contour wrap is oorspronkelijk bedacht als medische behandeling voor lever- en nierpatinten,de contour wrap wordt vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De behandeling zuivert en ontrekt gifstoffen uit het vet weefsel en stimuleert het lymfesysteem waardoor nog meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten. Vooral op plaatsen waar gifstoffen zich ophouden en vorming van de cellulitis begint, kunnen we een gevoelige afslanking en versteviging bereiken.

De contour wrap verwijdert ook dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens en striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

Versteviging en verstrakking

Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht.

Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze behandeling. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, door dat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

De universal contour wrap

  • werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking kan worden bereikt.
  • is een geweldige start voor een afslank kuur
  • verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • is een ideale voorbereiding op een vakantie of een speciale gelegenheid.

Revitaliserende behandeling

De elastische windsels welke gedrenkt zijn in een zeeklei oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam verlaten. De windsel voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de porin van de huid bevindt, zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg.

Met de contour wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.

Een meetbaar verschil

  • een klant verliest bij haar/zijn eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of zal de behandeling niet hoeven te betalen.
  • Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of de klant kan de behandeling gratis overdoen.

Met de contour wrap bereiken we niet rechtstreeks gewichtsverlies, maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een vermageringskuur.

We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale cm verlies dat je wenst en of je het combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is.

Het is niet ongewoon dat een klant kleding van een maatje kleiner kunnen dragen met deze behandeling met zijn afslankende werking.

De originele inpakmethode met windsels en zeeklei.
Een diepe ontgifting, afslankende en revitalisatie van het hele lichaam.

Een garantie op min. 15cm verlies.
In combinatie met de ultrasound kunt u nog betere contour verandering waarnemen.
Probeer het eens uit!
Bel voor een afspraak.


Logo Proximedia Beauty2you -- Kamelenspoor 242 -- 3605 EN Maarssen -- Telefoon: 0346-284413 -- beauty2you.nl